Hang

Hang

Hang Ho er Indehaver og TopStylist / Colormaster

Udover at have over 17 års erfaring i branchen, så er jeg uddannet Colormaster og er yderst dedikeret til faget.

"Jeg elsker at være kreativ og give personlig rådgivning til mine kunder. Jeg er stolt af mit håndværk, og jeg nyder at skabe frisurer og flotte hårfarver"

Jeg motiveres af glade kunder. Jeg tror på at relationer til glade og trofaste kunder opbygges igennem en helhedsorienteret tilgang til det flotte, stilfulde look kunden ønsker at opnå. Udover selve frisørhåndværket, rådgiver jeg også kunden om valg af hårprodukter.

May

May

Mit navn er May, og jeg har de seneste par år, arbejdet som krøllespecialist, og arbejdet med alverdens forskellige krøllestrukturer, alt fra 2A-4C.
Jeg har bland andet været i London og arbejdet i en af de bedste og mest højt vurderede Curly Hair saloner i byen. Jeg har der, lært alverdens forskellige klippetenikker og farveteninkker, for at kunnen give dig det bedste resultat, og få dig til at føle dig selvsikker i din Krøllede Krone. Jeg brænder for at yde den best mulige service, samt give dig vejledning, så du kan lære at style, vedligeholde og få det bedste ud af dine krøller i hverdagen. Jeg glæder mig til at være en del af din krøllerejse. :)